Juholt del I

2015-02-25 00:51

Hej!

 

Va länge sedan jag uppdaterade den här bloggen……. Skäms på mig!

Mycket har hänt sedan sist och min lista på ämnen att ta upp här bara växer.

Saker som:

Varför i hela friden Sd ställer upp i kommunvalet när det enda som intresserar är arvoden?

Varför kommuner envisas med att slå ihop förvaltningar till gargantiska byråkrathögar?

Varför kommuner dansar med i elitklubbarnas löjliga arenakrav och om hur idrotten kväver sig själva med seriesystem som dränerar klubbarna på pengar genom dyra resor.

Men först Juholt!

 

Jag har snart läst ut boken om Håkan Juholt (Partiledaren som klev in i kylan).  När Håkan Juholt fick frågan om vad han tyckte sa han att han det tagit lång tid att läsa boken eftersom det var så smärtsamt……. Jag förstår honom!

Jag kan, förstås, inte jämföra min ”smärta” med den han kände som direkt inblandad men det gjorde ändå ont att läsa om hur företrädare inom partiet agerat!

Nu kanske Daniel Suhonen inte är något 100% pålitligt vittne till det som utspelat sig men mycket av det han skrivit stämmer överens med min uppfattning och min analys av det som skedde.

Jag känner många av ”huvudpersonerna” sedan min SSU-tid. Flera av dem var, redan då, väldigt duktiga på att intrigera och lyfta fram sig själva och sina kompisar. Flera av dem har sedan lämnat partiet (och ansvaret) för att glida runt i företagarkretsar och ta betalt för de kontakter de har in i partiet.

FY FAN för dessa arslen!

(å inte nog med det…. nu när vi återtagit regeringsmakten håller de på och ringlar sig tillbaka in i maktens korridorer)

 

På återhörande!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *