Löwenhöök (M) tillbaka som oppositionsråd

2017-03-01 12:23

Idag är Andreas Löwenhöök (M) tillbaka som oppositionsråd i Skellefteå kommun efter drygt fem månaders föräldraledighet. Han återinträder nu i alla politiska uppdrag som han hade innan ledigheten.

– Jag har haft en härlig tid som föräldraledig där jag fått vara med om kontinuerliga utvecklingssteg, massor av blöjbyten, skratt, gråt och vällingkokande. Som det ska vara, säger Andreas Löwenhöök.
Nu kommer jag tillbaka till kommunpolitiken med många nya erfarenheter och en stor arbetslust. Det ska bli roligt att tillsammans med vännerna i Treklövern forma politik som möter de samhällsproblem vi ser i Skellefteå och bygga en politisk plattform för att utmana Socialdemokraterna om styret av kommunen.

Johan Söderberg (M), som har varit tillförordnat oppositionsråd under Andreas Löwenhööks föräldraledighet, återgår nu till sitt ordinarie arbete och sina uppdrag som fritidspolitiker.

– Det har varit en intressant och intensiv period i Skellefteåpolitiken, inte minst diskussionerna om det näringslivspolitiska programmet, säger Johan Söderberg.
Jag är framförallt nöjd över att vi har lyckades förhandla in många av de förslag som Moderaterna har drivit för ett bättre företagsklimat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *